ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Universal Innovation είναι μια εταιρεία του ομίλου Wingroup η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία δυνατών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων, προϊόντων και εταιρειών.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Μέσα από τη δημιουργική σκέψη και την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών παρέχει ευέλικτες και προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες της.

Η UNIN συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες για να κάνει την ιδέα σας πραγματικότητα. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό φροντίζει να μεγιστοποιεί την εμπειρία χρήσης σε κάθε προϊόν ή υπηρεσία που παρέχουμε βελτιώνοντας τη συνολική εικόνα των πελατών μας.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας, το προϊόν σας, την εικόνα σας, ελάτε σε επαφή μαζί μας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 από μια ομάδα experts στοn χώρο της επικοινωνίας και του Digital Marketing. Από την πρώτη στιγμή στόχος της UNIN είναι  να προσφέρει τη γνώση, τις ιδέες, τη φαντασία και τη μεγάλη εμπειρία της γύρω από τον κόσμο του διαδικτύου σε επιχειρήσεις που έχουν ως όραμα την ανάπτυξη και την επιτυχία τους στο Διαδίκτυο.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ

Μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε να συνεργαστούμε με ορισμένα από τα δημοφιλέστερα brands της ελληνικής αγοράς. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, για τις συνεργασίες μας και για τα αποτελέσματα που από κοινού έχουμε επιτύχει με τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται.